Recent Bug in Narrative

Product: Narrative

There was probably an update to the coding that screwed up with some spaces, especially before and after mentions, but also in the profile for the users, as far as I can see:



If I'm not  mistaken there was a space both before and after AussieNinja.




No spaces between Joined and July.

Just an heads up.

Attachments

Photos (2)
Original Post

Activity Stream

Yeah, I saw a post with 100% quality rating, no votes, but two comments. I'm sure it had votes, because the comments were positive and it was a high rep user's article.

Nuno, What browser are you using, and more importantly, what extensions do you have, and on which platform?

I can't repeat the issue with any of the browsers that I'm trying on my mac or on my android.

We haven't done any work in this area lately. Do you have a new extension installed, or has one updated recently?


mceclip1

Attachments

Photos (4)

Strange, but yes, I've had issues with BitTube Air Extension before.

So, browser:


-Chrome Version 77.0.3865.90 (Official Build) (64-bit)


with:

-BitTube Air Extension

-Metamask 

-Good Twitter (to correct the issues on twitter caused by BitTube Air Extension)

 

Nothing else out of the ordinary, I believe.

Nuno Moreiras posted:

There was probably an update to the coding that screwed up with some spaces, especially before and after mentions, but also in the profile for the users, as far as I can see:



If I'm not  mistaken there was a space both before and after AussieNinja.




No spaces between Joined and July.

Just an heads up.

If you supply the links others can see if it's the same for them too...

David Dreezer posted:

Okie dokie. Thank you.   I'll put those extensions on my Windows/chrome and see what I can see. I'll let you know.  

Nuno Moreiras posted:

Windows 10 Home, 10.0.18362

I cannot replicate using Android 7.0 Brave Mobile Browser

And no issues installing them. I don't have a BitTube Air account but I can sign up for one.  I think though, we're pretty sure that Narrative doesn't have a bug.  

How do you have these settings set, Nuno?


Attachments

Photos (1)

I disabled all extensions, BitTube, Good Twitter, Metamask and still I got this issue happening in chrome.  So I tried Firefox and, surprise, surprise, same thing.

So, I'd bet it's because of the Chinese character defaults in Asian computers. 

Add Reply

Post
×
×
×
×